Integritetspolicy

Vilka vi är

Vi är Skärgårdskrogen i Utvalnäs
Vår webbplatsadress är: https://skargardskrogenutvalnas.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Om du kontaktar oss via formulär spar vi dina uppgifter för att kunna besvara din fråga eller förfrågan. Vi kommer inte använda uppgifterna till något annan och vi går igenom och raderar dessa löpande.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

För att kunna analysera trafiken på vår sida och ständigt förbättra och utveckla den så använder vi Google Analytics. Det innebär att Google lagrar viss data för att kunna ge oss rapporter om sidtrafik och hur webbplatsen används. Dessa uppgifter används inte till något annat.

Vilka vi delar dina data med

Eventuell data som sparas om dig kommer aldrig att delas vidare med tredje person.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För information i formulär är vår målsättning att inte spara dessa längre än ett år, det beror på om vi behöver följa upp ditt meddelande.

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan närsomhelt begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Din kontaktinformation

Se Kontakta oss